Dip szpinakowy to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 3 porcjami. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 397 kalorii. 25 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Sprawdza się jako niedroga przystawka. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka szpinaku, cebuli, mielonego kminku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 83%. Spróbuj Pieczony Szpinak Dip Bochenek, Dip awokado ze szpinakiem i karczochem, oraz Patelnia Szpinak Boczek Karczoch Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wyciśnij wodę ze szpinaku i umieść szpinak w misce do miksowania. Wymieszać w cebuli, czosnek, warzywa, śmietana, majonez, i kminek. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Majonez
Kwaśna śmietana
Warzywa
Szpinak
Czosnek
Kminek
Cebula
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
2
Niech dip stać w temperaturze pokojowej przez 1/2 godziny dla smaków wymieszać, i ponownie wymieszać przed podaniem. Ten dip dobrze trzyma się w lodówce, pod przykryciem, do 1 tygodnia.