Dip Z Pieczonej Czerwonej Papryki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać pieczony Dip czerwony pieprz spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 97 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz ocet balsamiczny, sól i pieprz, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Smażyć paprykę na płomieniu gazowym lub pod brojlerem, aż zwęglone na całym.
Przełożyć do miski, przykryć folią i pozostawić na parze przez 20 minut. Odrzuć Skórki, rdzenie i nasiona. Paprykę osuszyć i drobno posiekać.
Na patelni, gotować czosnek w oleju na umiarkowanym ogniu, aż pachnące, o 30 sekund.
Dodać paprykę i ocet i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając, aż do wyschnięcia, o 12 protokół.
Przełożyć do miski do ostygnięcia. Wymieszać z kwaśną śmietaną i bazylią, doprawić solą i pieprzem. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia.