Dip Z Pieczonej Czerwonej Papryki

Dip Z Pieczonej Czerwonej Papryki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać pieczony Dip czerwony pieprz spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 97 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz ocet balsamiczny, sól i pieprz, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Smażyć paprykę na płomieniu gazowym lub pod brojlerem, aż zwęglone na całym.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
2
Przełożyć do miski, przykryć folią i pozostawić na parze przez 20 minut. Odrzuć Skórki, rdzenie i nasiona. Paprykę osuszyć i drobno posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
NasionaNasiona
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Na patelni, gotować czosnek w oleju na umiarkowanym ogniu, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać paprykę i ocet i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając, aż do wyschnięcia, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
OcetOcet
5
Przełożyć do miski do ostygnięcia. Wymieszać z kwaśną śmietaną i bazylią, doprawić solą i pieprzem. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
BazyliaBazylia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn