Dip z karczochami i oliwkami
Dip karczochowo-oliwkowy to bezglutenowe i pierwotne przepis z 6 porcjami. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 165 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Mieszanka parmezanu, sok z cytryny, orzeszki piniowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Ten przepis jest lubiany przez 15 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Pieczony Dip Oliwkowy Z Karczochami, Dip oliwkowy z karczochem i szpinakiem, oraz Zielony Dip Z Oliwek I Karczochów.
Instrukcje
Umieść karczochy, oliwki, orzeszki piniowe, parmezan i sok z cytryny w maszynce i whizz do szorstkiej pasty. Może być sporządzony do następnego dnia i schłodzony. Gdy będzie gotowy do podania, włóż do miski, przekręć na wierzch zarezerwowaną oliwę z karczochów i zakończ pozostałą oliwą. Jeśli zostanie sporządzony z wyprzedzeniem, doprowadzić go do temperatury pokojowej około godziny przed podaniem, aby umożliwić rozwój smaków.