Dip Z Homara

Dip Z Homara
Dip z homara wymaga mniej więcej 10 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 168 kalorii, 6G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, mięso homara, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 17%. Spróbuj Jedzenie na Watchers: The Lobster Lady Maine Lobster Rolls, Ravioli z homara z bulionem z homara i sosem z trawy cytrynowej i skorupiaków, oraz Homar na parze z sosem ziołowym i Bisque homara dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszaj mięso homara, cebulę, sok z cytryny, serek śmietankowy, masło i przygotowany chrzan. Kontynuować mieszanie do uzyskania gładkiej konsystencji. Przykryć i schłodzić w lodówce do momentu podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChrzanowySos Chrzanowy
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Mięso HomaraMięso Homara
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Polecane wino: Chablis, Chardonnay

Homar w menu? Spróbuj połączyć się z Chablis i Chardonnay. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Domaine Louis Michel et Fils Chablis z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Domaine Louis Michel et Fils Chablis
Domaine Louis Michel et Fils Chablis
Ten Chablis ujawnia białe nuty owocowe, takie jak brzoskwinia, i ma trwałą strukturę mineralną. W ustach kamienne uczucie, które jest tak typowe dla Chablis, sprawia, że jest to okrągłe i czyste wino.Podawać między 53-57 ° F. To wino powinno być wietrzone lub dekantowane przed degustacją.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn