Dip Z Gorącą Fasolą
Hot Bean Dip może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis bezglutenowy podaje 14 i kosztuje 71 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 11g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 290 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka suszonej fasoli, sera Monterey jack, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 30%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy obejmują Nashville Hot Chicken Dip, Najlepszy Sos Hot Fudge, oraz Gorąca i kwaśna zupa.
Instrukcje
Na dużej patelni gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso nie będzie już różowe; odcedzić. Zmniejszyć ciepło. Wymieszaj z gotowaną fasolą, serem Monterey Jack i sosem taco; gotuj i mieszaj, aż ser się rozpuści.
Podawać na ciepło z chipsami tortilla.