Dip Pomarańczowo-Limonkowy

Dip Pomarańczowo-Limonkowy
Dip pomarańczowo-Limonkowy to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap, całe 30 i wegańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 146 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 5. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, pomarańczową marmoladę, pikantną brązową musztardę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Mieszanka pomarańczowo-limonkowa, Koktajle Pomarańczowo-Limonkowe, oraz Mus Pomarańczowo-Limonkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w małym rondlu; gotuj na średnim ogniu, stale mieszając, aż Marmolada się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zdjąć z ognia; ostudzić. Dip może być przechowywany w lodówce do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia0
Magazyn