Dip Krabowy
Dip krabowy to pescatarian hor d ' oeuvre. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 131 kalorii. Ten przepis służy 20. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz sos beszamelowy, płaskie liście pietruszki, płaskie krakersy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 57 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dip Krabowy Z Karczochami, Dip Do Pizzy, oraz Dip jogurtowo-Feta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 8 składników w dużej misce; delikatnie złożyć kraba. Wymieszać łyżką do lekko nasmarowanego 2-ćwiartkowego naczynia do pieczenia.
Piec 30 do 40 minut lub aż złoty kolor i bąbelki.
Posypać szczypiorkiem i podawać z płaskimi krakersami.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogate i warstwowe, z jedwabistymi nutami brzoskwini, nektarynki, dojrzałej gruszki i wanilii.