Dip Boczkowo-Chrzanowy

Dip Boczkowo-Chrzanowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać boczek - chrzan dip spróbować. Ten przepis służy 7. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 69g tłuszczu, oraz w sumie 744 kalorie. Na 2,26 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz bekon, chipsy bajgla, serek śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Szaszłyki do steków Fajita w dipie chrzanowym, Bacon Ranch CORN Dip, oraz Patelnia Szpinak Boczek Karczoch Dip.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki z wyjątkiem boczku i frytek lub krakersów w powolnej kuchence. Przykryć i gotować na niskim ustawieniu przez 4 do 5 godzin, lub na wysokim ustawieniu przez 2 do 2 1/2 godziny, mieszając raz w połowie. Tuż przed podaniem wymieszać z boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrakersyKrakersy
BoczekBoczek
FrytkiFrytki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Podawać z chipsami bajgla lub krakersami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy BajglaChipsy Bajgla
KrakersyKrakersy

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn