Diabły na koniu
Diabły na koniu może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 105 kalorii. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sos sojowy, brązowy cukier, daktyle i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 230 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 12%. Podobne przepisy to Diabły Na Koniu, Diabły na koniu, oraz Diabły na koniu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Wykałaczki namoczyć w misce z wodą. Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
W misce wymieszać sos sojowy i zmielony imbir.
Umieścić brązowy cukier w płytkiej misce.
Rozłóż daktyl, a następnie napełnij go wędzonym migdałem. Datę owinąć pół plasterkiem boczku, zabezpieczyć wykałaczką, zanurzyć wiązkę w mieszance sosu sojowego, a następnie zanurzyć w brązowym cukrze.
Zawinięte daktyle umieścić w przygotowanym naczyniu do pieczenia. W razie potrzeby, posypać trochę więcej brązowego cukru na wiązki.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż boczek będzie brązowy i chrupiący, 15 do 25 protokół. Pozostawić do ostygnięcia na około 15 minut przed podaniem; podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.