Diabły na koniu
Diabły na koniu to bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 115 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 38 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 36 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę ancho chile, bekon, kawę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Diabły Na Koniu, Diabły na koniu, oraz Diabły na koniu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz kawę, Kahlua, cukier, śliwki, i papryki chile w dużym rondlu na dużym ogniu. Doprowadzić do wrzenia, często mieszając, aż cukier się rozpuści. Przykryj patelnię, zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut.
Zdjąć patelnię z ognia, i pozostawić składniki do stromych, aż Chiles Ancho zmiękły, o 5 minut więcej.
Śliwki i chiles odsączyć i odstawić do ostygnięcia.
Rozgrzej piekarnik do 260°.
Za pomocą ostrego noża odetnij łodygi z ancho chiles, a następnie wytnij szczelinę po stronie każdego chile. Otwórz chiles jak książkę, a następnie zeskrobać i wyrzucić wszelkie nasiona.
Pokrój chili na 12 pasków o szerokości 1/2 cala.
Owinąć każdą śliwkę w pasek chile, następnie w pasek boczku, a następnie ułożyć na wyłożonej folią blasze do pieczenia.
Umieść blachę do pieczenia w piekarniku, aż boczek stanie się chrupiący, o 15 protokół.
Wyjąć z piekarnika i natychmiast posypać posiekanymi pestkami dyni. Doprawić do smaku czarnym pieprzem.