Devilled Turkey może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $11.29 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 1127 kalorii, 172g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sos worcestershire, chile, sok pomarańczowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pieczarki Pieczone, Devilled Chicken, oraz Pieczarki pieczone dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej na patelni nieprzywierającej na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać indyka i gotować, często mieszając, o 5 protokół, aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Turcja
3
Przenieść na talerz.
4
Dodaj cebulę i smażyć około 2 protokół, lub aż dopiero zaczyna się kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
5
Dodać czerwoną i pomarańczową paprykę i czosnek i smażyć około 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Pomarańczowa
Czosnek
6
Wymieszać sok pomarańczowy, musztarda, chutney, papryka, sos Worcestershire, i chile razem, aż dobrze połączone. Wymieszać z warzywami i z powrotem indyka na patelnię. Gotować około 5 minut lub aż gorące rurociągi i indyk jest nieprzezroczysty w całym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Worcestershire
Sok Pomarańczowy
Warzywa
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
Musztarda
Papryka
Cała Turcja
Papryka Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Podawać na gorąco.
1
Devilled Chicken lub wieprzowina: paski zastępcze bez kości i bez skóry piersi kurczaka lub polędwicy wieprzowej dla indyka.