Deviled Eggs Chesapeake
Przepis Deviled Eggs Chesapeake jest gotowy w około 55 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 12 i kosztuje 30 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 45 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz mięso kraba, musztardę, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, Jajka Benedict Deviled Eggs, oraz Zielone jajka i szynka: jajka zapiekane.
Instrukcje
Umieścić jajka w rondlu; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia, zdjąć z ognia i odstawić jajka w gorącej wodzie na 15 minut.
Jajka wyjąć z gorącej wody, schłodzić pod zimną bieżącą wodą i obrać.
Każde jajko pokroić na pół wzdłuż.
Żółtka ułożyć w misce, żółtka rozgnieść widelcem. Wymieszaj mięso kraba, olej, 1 1/2 łyżeczki przyprawy do owoców morza i suchą musztardę w żółtka; ubić mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aby połączyć.
Stopniowo dodawać wodę do mieszaniny żółtka i powoli zwiększać prędkość miksera, ubijając, aż będzie gładka.
Białka ułożyć na półmisku. Wymieszać żółtko na białka; posypać przyprawami z owoców morza.