Despicable Me Minion Sheet Cake

Despicable Me Minion Sheet Cake
Despicable Me Minion arkusz ciasto wymaga wokół 3 godziny i 50 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 139 kalorii, 0g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 882 osoby. Jeśli masz łatwy przepływ dekorowanie lukier, bita bita śmietana lukier, sznurek lukrecja, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 17%. Spróbuj Tort Minion Sheet, Mama ' s Retro Chocolate Sheet Cake (aka Texas Sheet Cake), oraz Babeczki Minion dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Linia duży arkusz cookie z gotowania pergamin papieru lub papieru woskowanego. Spryskaj dno tylko patelni 13x9 cali sprayem do pieczenia z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Chocodrops)(takie Jak Chocodrops)
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać i upiec ciasto wymieszać zgodnie z zaleceniami na polu, przy użyciu wody, masła i jaj. Schłodzić 10 minut w patelni na stojaku chłodzącym. Obróć ciasto na wyłożony papierem arkusz ciastek. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukrowe Cukierki Z Gumy Do żuciaCukrowe Cukierki Z Gumy Do żucia
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Ząbkowanym nożem przycinaj kwadratowe rogi ciasta, tworząc Podłużny kształt. Trim 1 krótki bok płaski zrobić dno ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
4
Łyżka trzy czwarte pojemnika lukier do średniej miski. Wymieszać w żółtym kolorze żywności. Ciasto mrozowe z cienką warstwą żółtego lukru. Przechowywać w lodówce 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Powietrzne, Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Powietrzne, Pokrojone W Cienkie Paski
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Wyjąć ciasto z lodówki. Ciasto mrozowe z ostateczną powłoką żółtego lukru. Przechowywać w lodówce, aż lukier jest firma, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
6
Użyj szpatułki off-set, aby w górę zakrzywioną linię w lukrze około 4 cali od dna ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
7
Umieść niebieski lukier dekoracyjny w małej misce; wymieszaj, aż będzie gładka. Dno (w tym dolne krawędzie) ciasta z Niebieskim lukrem do linii zakrzywionej. Użyj 1 Sznurka lukrecji, aby pokryć linię; w razie potrzeby użyj nożyczek kuchennych, aby odciąć nadmiar lukrecji. Ciasto przechowywać w lodówce 30 do 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
8
Dla oka, mróz miętowy patty z grubą warstwą pozostałego białego lukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
9
1 Krople czekoladowych cukierków, spiczastym końcem w dół, umieścić w lukrze; odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki CzekoladoweCukierki Czekoladowe
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
10
Zagnieść razem żuć cukierki czekoladowe. Po całkowitym połączeniu i plastyczności, zwiń cukierki między dłońmi w linę. Naciśnij linę wokół plastikowego kubka z obręczą o średnicy od 3 1/4 do 3 1/2 cala; naciśnij luźne końce razem, aby je zabezpieczyć. Delikatnie unieś tumbler z dala od cukierków. Za pomocą pędzla do ciast, pokryj czekoladowy pierścień cukierków odrobiną syropu kukurydzianego (możesz nie potrzebować całego syropu kukurydzianego).
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
11
Umieścić srebrny cukier w płytkim naczyniu; dip pierścień czekolady do cukru płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
świeżo Posiekany Ser Cheddarświeżo Posiekany Ser Cheddar
12
Wyjąć ciasto z lodówki. Delikatnie obierz ciasto z dala od papieru; umieść ciasto na desce do ciasta lub półmisku.
13
Umieścić oko w kierunku górnego środka ciasta.
14
Umieścić srebrny pierścień wokół oka.
15
Wciśnij 2 czekoladowe krople do niebieskiej porcji ciasta tuż pod sznurkiem lukrecji, aby utworzyć guziki na swetrze. Ułóż 4-calowy kawałek lukrecji na torcie kilka cali poniżej oka w pół krzywej, aby stworzyć uśmiech.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
16
Wytnij 2 sznurki lukrecji na 3-calowe kawałki; włóż do górnej części ciasta, aby stworzyć włosy. Użyj więcej ciągów lukrecji, aby zarysować zworkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
17
Zamocuj gładką końcówkę (w zestawie)do dyszy do oblodzenia Easy Flow. Narysuj 2 linie lukru około 2 cali od siebie po obu stronach srebrnego pierścienia ocznego. Wypełnij linie bardziej czarnym lukrem; gładki lukier małym nożem lub szpatułką. Przechowywać ciasto luźno przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn