Deska Cedrowa Łosoś

Deska Cedrowa Łosoś
Łosoś z desek cedrowych może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 94g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 944 kalorie. Na $12.99 za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Ten przepis jest lubiany przez 21 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sok z limonki, ziarnistą musztardę, sól i pieprz oraz kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Cedar-Deska Łosoś, Deska Cedrowa Rum Łosoś, oraz Deska Cedrowa Łosoś dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Deskę cedrową moczyć przez co najmniej 2 godziny (najlepiej przez noc) w osolonej wodzie. Trzymaj miskę wypełnioną wodą na wierzchu, aby utrzymać ją w zanurzeniu.Drobno mielone jalapeno i zetrzeć czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Deska CedrowaDeska Cedrowa
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Mięso MieloneMięso Mielone
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Podgrzać 2 łyżki oleju i gotować jalapeno przez minutę lub dwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
3
Dodać czosnek i zanim zacznie się brązowieć wlać wino.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Dodać konfitury morelowe, musztardę, sos sojowy, sok z limonki i szczyptę tymianku lub rozmarynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury MoreloweKonfitury Morelowe
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
5
Niech sos gotować przez 20 minut, aż zostanie zredukowana do grubej glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
6
Niech glazura ostygnie.Ustaw grilla do bezpośredniego gotowania i utrzymuj go na stabilnym poziomie 191° (190C).Deskę cedrową osuszyć i lekko natrzeć olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Deska CedrowaDeska Cedrowa
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
7
Łososia ułożyć naoliwionej stronie cedrowej deski, od strony skóry w dół. Doprawić solą i pieprzem i nałożyć dużą ilość glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Deska CedrowaDeska Cedrowa
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
8
Umieść cedrową deskę na grillu i gotuj łososia, aż osiągnie temperaturę rdzenia 135 / 58° (57/58C). To zajmie 15 do 20 minut z dużym kawałkiem łososia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Deska CedrowaDeska Cedrowa
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Pozostawić na 3 do 5 minut przed podaniem.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia57
Magazyn