Deser Z Kremem Truskawkowym
Deser z kremem truskawkowym jest wegetariańska deser. Jedna porcja zawiera 340 kalorii, 5G białka, oraz 24g tłuszczu. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 14% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 3. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, ciężką śmietanę do ubijania, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 36%. Ten wynik nie jest tak wielki. Spróbuj Deser Z Ciasta Francuskiego Truskawkowego, Deser Z Kremem, oraz Deser Eclair Cream Puff podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu zagotować wodę, masło, cukier i sól.
Dodaj mąkę od razu i mieszaj, aż powstanie gładka kulka.
Zdjąć z ognia; odstawić na 5 minut.
Dodać jajko i dobrze ubić. Kontynuuj bicie, aż mieszanina będzie gładka i błyszcząca. Drop by rounded tablespoonfuls 3 in. odłożyć na wysmarowaną blachę do pieczenia.
Piec w temperaturze 400° przez 25-30 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć do stojaka drucianego. Natychmiast podzielić chrupki otworzyć; zdjąć blaty i odstawić. Miękkie ciasto wyrzucić od środka. Fajne chrupki.
Do napełniania, w małej misce, połącz truskawki i 2 łyżeczki cukru. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 30 minut.
W małej miseczce ubić śmietanę i pozostały cukier, aż powstaną sztywne szczyty. Złóż mieszankę truskawek.
Napełnij kremowe chrupki tuż przed podaniem.
Posypać cukrem cukierniczym.
W razie potrzeby udekoruj dodatkowymi truskawkami.