Deser Pralinowy

Deser Pralinowy
Deser pralinowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 316 kalorii. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać kokos, bita śmietana, betty rich & creamy coconut Pecan lukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 16%. Podobne przepisy to Deser Pralinowy, Deser Z Dyni Pralinowej, oraz Pralinkowy Deser Czekoladowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). W dużej misce, wymieszać razem suche ciasto wymieszać i masło. Naciśnij równomiernie na patelni o wymiarach 13x9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Używając tej samej miski, wymieszaj lukier, mleko, mąkę i jajko do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wlać równomiernie na mieszaninę na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec 43 do 47 minut lub do zestawu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Podawać na ciepło lub chłodno. Uzupełnij każdą porcję pozostałymi składnikami. Przechowywać w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn