Slow-Cooker Łatwe Francuskie Kanapki Dip
Need a dairy free main course? Slow-Cooker łatwe Francuskie kanapki Dip może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 2,66 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 433 kalorie, 41g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 10 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka mostku wołowego, skondensowany bulion wołowy, bułki kanapkowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%. Podobne przepisy to Slow-Cooker Łatwe Francuskie Kanapki Dip, Slow Cooker French Dip Sandwiches, oraz Slow Cooker French Dip Sandwiches.
Instrukcje
Spray 3-do 4-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu.
Włożyć wołowinę do kuchenki. W małej misce wymieszać suchą mieszankę zupy i bulion; zalać wołowiną.
Przykryć; gotować na małym ogniu od 8 do 10 godzin.
Odtłuszczone tłuszcze z cieczy w kuchence.
Usuń wołowinę z kuchenki; umieść na desce do krojenia.
Wołowinę pokroić w poprzek ziarna na cienkie plasterki lub posiekać wołowinę.
Aby służyć, pokroić każdą bagietkę na pół poziomo. Bagietki wypełnić wołowiną; pokroić w poprzek na pół.
Podawać z bulionem do maczania. Mieszanina wołowiny będzie trzymać na małym ogniu ustawienie do 2 godzin; mieszać od czasu do czasu.