Deser pasternakowo-jabłkowy

Deser pasternakowo-jabłkowy
Pasternak i deser jabłkowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 58 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 113 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka brązowego cukru, masła, jabłek granny smith i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Purée pasternakowo-jabłkowe, Zupa Jabłkowo-Pasternakowa, oraz Zupa pasternakowo-jabłkowa.

Instrukcje

1
Roztopić masło w rondlu na średnim ogniu; jabłka i pasternak gotować w roztopionym maśle, aż lekko zmiękną, około 5 minut. Wymieszać wodę, brązowy cukier i cynamon do mieszaniny jabłko-pasternak; gotować, aż cukier rozpuszcza się i mieszanka jabłko-pasternak zmięknie, o 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
PasternakPasternak
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Podawać na ciepło lub na zimno.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn