Delikatne placki z cukinii z zielonym sosem bogini

Delikatne placki z cukinii z zielonym sosem bogini
Delikatne placki z cukinii z zielonym sosem Goddess to pescatarian przystawka. Ten przepis służy 12. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 265 kalorii, 6G białka, oraz 24g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka destylowanego octu, sardeli, grubej soli koszernej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Frytki z karczocha z zielonym sosem Goddess Dipping, Green Goddess Dressing, oraz Green Goddess Dressing.

Instrukcje

1
Zmiksować wszystkie składniki w procesorze, aż będzie gładka, od czasu do czasu skrobanie w dół boki miski. Doprawić sosem solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Przenieść do małej miski. Cover; chill. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Przechowywać w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Używając dużych otworów na tarce do pudełek, grubo zetrzyj cukinię na duży durszlak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tarka Do PudełekTarka Do Pudełek
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
2
Posypać 1 łyżeczkę grubej soli i wrzucić do płaszcza równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
3
Umieść durszlak na dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Niech cukinia stać 30 minut, rzucając od czasu do czasu. Naciśnij cukinię, aby uwolnić jak najwięcej płynu. Opróżnij cukinię do ręcznika kuchennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
5
Zwiń, aby zamknąć i wycisnąć do sucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
6
Mąkę wymieszać, proszek do pieczenia, 1/2 łyżeczki pieprzu i 1/2 łyżeczki soli gruboziarnistej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Wymieszać z piwem. Zeskrobać cukinię z ręcznika do miski; wymieszać, aby równomiernie pokryć (ciasto będzie grube).
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Wymieszać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
9
Rozgrzać 1/3 Puchar oleju w dużej dużej patelni na średnim ogniu do bardzo gorącego, o 2 protokół. Praca w partiach, spadek ciasto na patelni przez 1/4 cupfuls, spłaszczenie do 3-calowych rund. Smażyć, aż brązowy i gotowane przez, 4 do 5 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Przenieść placki do obramowanej blachy do pieczenia. Powtórz z pozostałym cieście, dodając więcej oleju w razie potrzeby. DO AHEAD: może być wykonany 2 godziny wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
11
Odstawić w temperaturze pokojowej. Rozgrzej w piekarniku 191° 5 do 6 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
12
Miejsce mche w dużej misce. Wrzucić 2 do 3 łyżek sosu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
13
Umieścić 2 placki na każdym z 6 talerzy. Top z kopcem sałatki mche.
14
Podawać placki, przechodząc pozostały dressing obok.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn