Deep Dish Pizza Pie
Deep Dish Pizza Pie to bezglutenowe i דל פחמימות,zne danie główne. Ten przepis służy 8. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 515 kalorii, 25g białka, oraz 41 g tłuszczu. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 32 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka parmezanu, mielona mąka kukurydziana, ser mozzarella i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Deep Dish Pizza, Pizza Deep-Dish, oraz Hot Sub Deep-Dish Pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. w 12-calowej patelni nonstick, gotować kiełbasę na średnim ogniu, aż nie będzie już różowy.
Usunąć kiełbasę do ręczników papierowych, zastrzegając kapanie. Cebulę i paprykę ugotować w kapiskach, aż będzie chrupiąca-miękka.
W średniej misce wymieszaj mieszankę Bisquick, mąkę kukurydzianą i parmezan.
Pokrój w maśle, używając blendera do ciasta, aż będzie kruchy.
Dodaj wrzącą wodę; energicznie mieszaj, aż ciasto uformuje się. Spray 10-calowa patelnia żaroodporna z natryskiem do gotowania. Naciśnij ciasto na dolnej i górnej stronie patelni. Ułóż plastry sera na skórce; rozłóż 1/3 szklanki sosu do pizzy. Wierzch z mieszanką kiełbasy i cebuli. Ułóż dwie trzecie mieszanki pepperoni na cebuli.
Rozłóż pozostałą 1/3 szklanki sosu do pizzy na pepperoni; top z rozdrobnionym serem mozzarella i pozostałym pepperoni.
Piec 30 do 35 minut lub aż skorupa jest złoty kolor.
Pokroić na 8 klinów; podawać z dodatkowym sosem do pizzy, w razie potrzeby podgrzewanym.