Date & Blue Cheese Ball
Date & Blue Cheese Ball może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 1,68 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 390 kalorii, 12g białka, oraz 33g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka orzechów włoskich, daktyle medjool, crostini i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Daktylowa, orzechowa i niebiesko-serowa kulka, Daktylowa, orzechowa i niebiesko-serowa kulka, oraz Date - Cheese Ball.
Instrukcje
W misce miksera stojącego wyposażonego w mocowanie łopatek, ubić razem ser śmietankowy, ser pleśniowy i maślankę na średniej prędkości, aż będzie gładka i kremowa, około 2 minut.
Dodaj daty, szalotki, Skórka z cytryny, sól, pieprz i ubić, aż dobrze połączone.
Przenieś mieszaninę sera do dużego arkusza folii / folii spożywczej i uformuj ją w kulkę. Owinąć piłkę w folię i przechowywać w lodówce, aż dobrze schłodzone, co najmniej 2 godziny lub na noc.
W płytkiej misce lub talerzu wymieszać natkę pietruszki i orzechy włoskie.
Wyjmij kulkę sera z lodówki. Z wrap / film nadal na, kształt w dobrze uformowanej kuli. Rozpakuj mieszaninę sera i zwiń ją delikatnie w mieszaninie orzechów, aż wszystkie strony będą dobrze przykryte.
Podawać natychmiast lub przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.
Kulkę serową można przygotować do 2 dni wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Kalorie 59; tłuszcz 3,9 g (sat 2,1 g, mono 1,0 g, Poli 0,4 g); białko 2 g; Węglowodany 4 g; błonnik 0 g; Chol 10 mg; żelazo 0,1 mg; Sód 109 mg; Calc 41 mg
Z "Skinny Dips" Diane Morgan. Copyright © 2010 by Diane Morgan; photographs copyright © 2010 by Sheri Giblin. Wydany przez Chronicle Books LLC.