Dad ' s Pad Thai
Dad ' s Pad Thai jest bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 546 kalorii, 18g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Azjatyckie danie. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, olej arachidowy, marchew, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%, co jest dobre. Podobne przepisy to Pad Thai Zoodles, Wegetariańska Pad Thai z Zoodles, oraz Pad do squasha Spaghetti Thai z kurczakiem-Paleo.
Instrukcje
Doprowadzić garnek wody do wrzenia. Kiełki fasoli blanszujemy we wrzącej wodzie przez około 30 sekund, usuwamy i dobrze odsączamy. Gdy woda wróci do wrzenia, dodaj makaron. Gotować przez 3 do 5 minut, aż stanie się miękki, ale twardy; odcedzić i spłukać pod zimną wodą
Jajka ubić ze szczyptą soli w małej misce. Wymieszać sok z limonki, ketchup, brązowy cukier, i sos rybny w osobnej misce; odstawić.
Rozgrzać olej w woku lub dużej patelni na średnim ogniu. Podsmaż czosnek przez kilka sekund.
Dodać płatki pieprzu i marchewki, i gotować przez minutę, a następnie usunąć.
Dodać ubite jajko i delikatnie jajeczkować. Gdy jajka ustawione, wlać marchew, SOS, kiełki fasoli, makaron, orzeszki ziemne, i zielona cebula; wymieszać.