Czterowarstwowe Chili Z Fasolą
Czterowarstwowe Chili z fasolą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 835 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.16 za porcję. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jest to dość drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka ostrego sera cheddar, wermiszel, duszone pomidory bez dodatku soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Chili Dip-tamales w puszkach, fasola chili, Rotel i inne tworzą aromatyczny dip, Ośmiowarstwowy Kurczak Chili Dip, oraz 7-warstwowy Dip Chili Dog {soboty z Rachael Ray}.
Instrukcje
Gotować mięso i czosnek w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Dobrze odcedzić i zwrócić mięso na patelnię.
Dodaj chili w proszku, cynamon i kminek; gotować 1 minutę.
Dodać wodę i kolejne 4 Składniki (woda przez fasolę) i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut.
Podawać chili na makaronie; top z pokrojoną w kostkę cebulą i serem.