Czosnek-rozmaryn-chrupiący stelaż jagnięcy
Czosnek-rozmaryn-Crusted Rack jagnięciny może być tylko danie główne szukasz. Jedna porcja zawiera 689 kalorii, 41g białka, oraz 54g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 3,22 zł za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, białka, rozmaryn, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Stelaż jagnięcy z ziemniakami rozmarynowymi, Stelaż jagnięcy z żurawiną z ziemniakami rozmarynowymi, oraz Rosemary-Crusted Rack jagnięcina z sosem balsamicznym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść chleb w robocie kuchennym; pulsuj 10 razy lub aż grube okruchy odmierzają 1 szklankę.
W płytkim naczyniu połączyć bułkę tartą i kolejne 4 składniki. Dip mięsisty stronie baranka w białkach jaj; pogłębiać w mieszaninie panierki. Wklep pozostałą mieszaninę bułki tartej na stojaku.
Umieścić jagnięcinę, mięsisty bok do góry, na patelni brojlerów pokrytych sprayem do gotowania. Włóż termometr do mięsa w najgrubszą część jagnięciny, upewniając się, że termometr nie dotyka kości.
Piec w temperaturze 425 przez 45 minut lub aż termometr zarejestruje 145 (średnio Rzadki) do 160 (średnio).
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.