Czosnek-duszone zieleniny mniszka lekarskiego z pancettą

Czosnek-duszone zieleniny mniszka lekarskiego z pancettą
Czosnek duszone zieleniny mniszek z Pancetta może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 108 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 6 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać płatki papryki, cukier, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zielenina mniszka lekarskiego z prażonym czosnkiem i migdałami, Ziele mniszka lekarskiego i czosnek gotowane w tłuszczu kaczki, oraz Makaron Primavera Z Zielonym Czosnkiem I Zielenią Mniszka Lekarskiego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu i dodać pancetta. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż chrupiące i cały tłuszcz został wykonany, 3 do 4 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść pancetta do wyłożonej papierem płyty do odsączenia i odstawić.Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i pozwól, aby wytopiony tłuszcz lekko ostygł.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać cebulę, czosnek i pokruszony czerwony pieprz i gotować, mieszając, aż cebula są przezroczyste, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodać bulion z kurczaka i zieleninę, a następnie przykryć patelnię. Zwiększyć ogień do średnio wysokiego i gotować 1 do 2 minut, aż warzywa zwiędną. Odkryć patelnię i dodać cukier i sól do smaku. Wymieszać, aby dokładnie połączyć. Przykryć patelnię i nadal gotować, aż warzywa będą miękkie, 5 do 10 minut dłużej. Warzywa mogą być podawane na ciepło lub w temperaturze pokojowej, przyozdobione zarezerwowaną pancettą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
ZieloniZieloni
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn