Czosnek Chleb Francuski
Przepis czosnek francuski chleb jest gotowy w około 10 minut i zdecydowanie jest niesamowitym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 10 i kosztuje 54 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 216 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz oregano, płatki pietruszki, chleb i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 23%. Spróbuj Francuski Cebula Czosnek Chleb, Colts Serowy Czosnek Francuski Chleb, oraz Czosnek Francuski Chleb Obiad Bułki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki.
Bochenki chleba kroimy poziomo na pół.
Szczotka Wyciąć Boki równomiernie z mieszaniny czosnku. Zawiń bochenki w folię aluminiową i połóż na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 350 przez 10 minut.
Usuń folię, i piec 10 więcej minut lub do lekko brązowy i chrupiące.
Uwaga:Tylko do celów testowych użyliśmy francuskich chlebów Pepperidge Farm Twin. Zamrozić chleb czosnkowy unbaked, owinięty w folię aluminiową i w plastikowej torbie do zamrażarki z zamkiem błyskawicznym, do 1 miesiąca, w razie potrzeby.
Wyjąć chleb z worka zamrażarki, umieścić na blasze do pieczenia i piec w temperaturze 375 przez 20 minut. Rozwiń folię i piec 5 Więcej minut lub do lekko brązowy.