Czerwony Lucjan z koprem włoskim i czosnkiem

Czerwony Lucjan z koprem włoskim i czosnkiem
Czerwony Lucjan z koprem włoskim i czosnkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 1 i kosztuje 32,7 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 2644 kalorii, 378g białka, oraz 97 g tłuszczu. Mieszanka wina, kopru włoskiego, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 88%. Spróbuj Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, Lucjan Czerwony Z Koprem Włoskim, oraz Koper włoski w pergaminie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C). Spray 9x13 cala naczynia do pieczenia z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Rozgrzać 4 łyżki oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu. Wymieszać 3 ząbki mielonego czosnku, kopru włoskiego i mielonej szalotki. Gotuj i mieszaj, aż koper włoski zacznie mięknąć, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek MielonyCzosnek Mielony
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SzalotkaSzalotka
GoździkiGoździki
Koper WłoskiKoper Włoski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Zdjąć z ognia.
4
Przełożyć warzywa do miski i wymieszać z posiekaną natką pietruszki. Rezerwa oleju jadalnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
WarzywaWarzywa
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Całość przyprawiamy solą i pieprzem do smaku, a następnie zalewamy Lucjana mieszanką kopru włoskiego. Użyj sznurka kuchennego, aby związać Lucjan w trzech miejscach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SnapperSnapper
Koper WłoskiKoper Włoski
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
6
Włożyć Lucjana do przygotowanego naczynia do pieczenia, skropić białym winem, sokiem z cytryny i olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Wino BiałeWino Białe
SnapperSnapper
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
7
Posypać 3 łyżkami czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
8
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ryba nie będzie już półprzezroczysta, i łatwo płatki widelcem, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn