Czerwone Ziemniaki Nadziewane Kiełbasą
Czerwone ziemniaki nadziewane kiełbasą to przepis bezglutenowy składający się z 16 porcji. Jedna porcja zawiera 111 kalorii, 7 g białka i 3 g tłuszczu. Za 48 centów za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko nielicznym osobom naprawdę smakowało to danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup paprykę, kiełbaski z indyka, ziemniaki i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 25% wyniku, co jest raczej złym wynikiem. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także: Czerwone ziemniaki nadziewane kiełbasą, czerwona cebula nadziewana kiełbasą oraz Grzyby nadziewane kiełbasą i czerwoną papryką.
Instrukcje
Wyszoruj i przekłuj ziemniaki; umieścić na talerzu nadającym się do kuchenki mikrofalowej. Wstawić do kuchenki mikrofalowej, bez przykrycia, na maksymalnej mocy przez 8-9 minut lub do miękkości, raz przewracając.
W międzyczasie na dużej patelni podsmaż kiełbasę i pieprz na średnim ogniu, aż kiełbasa przestanie być różowa.
Dodaj cebulę i 4-1/2 łyżeczki pietruszki; gotuj 1-2 minuty dłużej.
Zdjąć z ognia; wymieszać z serem.
Każdy ziemniak przekrój wzdłuż na pół. Wyjmij 1 łyżkę miąższu (zachowaj do innego użytku).
Włóż około 2 łyżek mieszanki kiełbasowej do każdej połówki.
Umieścić na talerzu nadającym się do kuchenki mikrofalowej. Mikrofale nastawione na wysoką temperaturę przez 1-2 minuty lub do momentu rozpuszczenia sera.
Posypać pozostałą natką pietruszki.