Czerwone wino-duszony mostek z karmelizowaną cebulą
Przepis czerwone wino - duszony mostek z karmelizowaną cebulą może zaspokoić Twoje Żydowskie pragnienie w około 5 godzin i 45 minut. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 502 kalorie, 48g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 4,69 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Chanuka. Mieszanka mostek wołowy płaski, sól, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 60 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Mostek Duszony W Winie, Czerwone Wino-Duszony Mostek, oraz Czerwone Wino i pomarańczowy duszony mostek.
Instrukcje
Posypać wszystkie strony kawałków mostka solą i pieprzem. Gotować mostek, partiami, w gorącym oleju w piecu holenderskim żaroodpornym na średnim ogniu, aż zbrązowieje ze wszystkich stron (około 15 minut).
Przełożyć na talerz, rezerwując kapiele w holenderskim piekarniku.
Dodaj białą cebulę i szalotkę do gorących kapiących w holenderskim piekarniku i posyp cukrem. Gotować na średnim ogniu, często mieszając, 25 minut lub aż cebula będzie miękka i karmelizowana. Wymieszać z winem, 1 łyżeczka. rosemary i mostek. Wierzch z cebulą cipollini; przykryć.
Piec w 350 przez 4 godziny lub aż mostek będzie miękki.
Wyjąć z piekarnika i odstawić, pokryte, 30 protokół.
Przenieś mostek na deskę do krojenia i cebulę do dużej miski, rezerwując płyn w holenderskim piekarniku. Przykryć mostek i cebulę luźno folią aluminiową.
Doprowadzić zarezerwowany płyn do wrzenia na dużym ogniu, często mieszając; gotować, często mieszając, 10 minut lub aż płyn zmniejszy się o połowę. Wymieszać ugotowaną cebulę i pozostałą 1/2 łyżeczki. rosemary.
Mostek pokroić w poprzek ziarna na grube plastry.
Podawać z mieszanką cebuli.