Czerwone wino-duszony mostek z karmelizowaną cebulą

Czerwone wino-duszony mostek z karmelizowaną cebulą
Przepis czerwone wino - duszony mostek z karmelizowaną cebulą może zaspokoić Twoje Żydowskie pragnienie w około 5 godzin i 45 minut. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 502 kalorie, 48g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 4,69 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Chanuka. Mieszanka mostek wołowy płaski, sól, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 60 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Mostek Duszony W Winie, Czerwone Wino-Duszony Mostek, oraz Czerwone Wino i pomarańczowy duszony mostek.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Posypać wszystkie strony kawałków mostka solą i pieprzem. Gotować mostek, partiami, w gorącym oleju w piecu holenderskim żaroodpornym na średnim ogniu, aż zbrązowieje ze wszystkich stron (około 15 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
3
Przełożyć na talerz, rezerwując kapiele w holenderskim piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
4
Dodaj białą cebulę i szalotkę do gorących kapiących w holenderskim piekarniku i posyp cukrem. Gotować na średnim ogniu, często mieszając, 25 minut lub aż cebula będzie miękka i karmelizowana. Wymieszać z winem, 1 łyżeczka. rosemary i mostek. Wierzch z cebulą cipollini; przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula CipolliniCebula Cipollini
Cebula BiałaCebula Biała
RozmarynRozmaryn
SzalotkaSzalotka
CebulaCebula
CukierCukier
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
5
Piec w 350 przez 4 godziny lub aż mostek będzie miękki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć z piekarnika i odstawić, pokryte, 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Przenieś mostek na deskę do krojenia i cebulę do dużej miski, rezerwując płyn w holenderskim piekarniku. Przykryć mostek i cebulę luźno folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Piec HolenderskiPiec Holenderski
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Doprowadzić zarezerwowany płyn do wrzenia na dużym ogniu, często mieszając; gotować, często mieszając, 10 minut lub aż płyn zmniejszy się o połowę. Wymieszać ugotowaną cebulę i pozostałą 1/2 łyżeczki. rosemary.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
CebulaCebula
9
Mostek pokroić w poprzek ziarna na grube plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
10
Podawać z mieszanką cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia27
Magazyn