Czerwone Spaghetti z brokułami
Czerwone wino Spaghetti z brokułami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 4,35 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 984 kalorie, 36g białka, oraz 31 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, oliwę z oliwek, płatki pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Czerwone Spaghetti z brokułami, Kolacja: czerwone wino Spaghetti z brokułami, oraz Czerwone Wino Spaghetti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brokuły pokroić w różyczki o szerokości 1 cala (z 1/2 cala łodygi). Blanszować w 6-do 8-kwartowym garnku wrzącej osolonej wody, odkrytej, 2 minuty.
Przełóż łyżką szczelinową na duży durszlak, aby odcedzić, rezerwując płyn do gotowania brokułów w garnku, a następnie przelej brokuły do miski.
Ponownie gotować płyn do wrzenia i gotować spaghetti, mieszając od czasu do czasu, 5 minut (makaron nie będzie w pełni ugotowany).
Odcedzić w durszlaku i powrócić pusty garnek do stovetop.
Dodaj wino i cukier do garnka i gotuj energicznie 2 minuty.
Dodaj spaghetti i wstrząśnij garnkiem, aby zapobiec przywieraniu makaronu. Delikatnie wymieszać szczypcami do powlekania i gotować na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż większość płynu zostanie wchłonięta, około 6 minut (makaron będzie al dente).
Natychmiast po dodaniu spaghetti do mieszaniny wina, gotować czosnek i pieprz czerwony płatki w oleju w głębokim 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanie małym ogniu, potrząsając patelni od czasu do czasu, aż czosnek jest blady złoty, o 5 protokół.
Dodać brokuły, sól, pieprz i gotować, mieszając, 1 minutę.
Zwiększyć ciepło do wysokiej i wlać mieszaninę spaghetti na patelnię, podrzucając szczypcami do połączenia (patelnia będzie bardzo pełna). Gotować, mieszając, aż całe wino zostanie wchłonięte, o 2 protokół.
Zdjąć z ognia i wymieszać z serem.