Nadziewane Ancho Chiles

Nadziewane Ancho Chiles
Nadziewane Ancho Chiles jest bezmleczne przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 399 kalorii, 14g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz chili ancho, paprykę, krakersy ritz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ancho Chiles Nadziewane tuńczykiem i ziemniakami, Ancho Chiles nadziewane ziemniakami i Chorizo, oraz Chiles Anchos Rellenos de Queso (Ancho Chiles nadziewane serem) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem papryki ancho.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
2
Zrobić małe wzdłużne cięcie z boku każdej papryki ancho; usunąć i wyrzucić nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
3
Paprykę wypełnić mieszanką jajeczną, dodając do każdej około 1/2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
(Keebler)(Keebler)

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache i Shiraz to moje najlepsze propozycje na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Castellroig Cava Brut z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Castellroig Cava Brut
Castellroig Cava Brut
Aromat białych kwiatów z nutami owoców pestkowych i lekkimi akcentami cytrusu na podniebieniu.Skład: 45% Xarel-lo, 30% Macabeo, 25% Parellada
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn