Pikantny Dip Szpinakowo-Karczochowy

Pikantny Dip Szpinakowo-Karczochowy
Pikantny Dip szpinakowo-Karczochowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 24 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 60 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do Super Bowl. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, parmezan, szpinak, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczony Dip Ze Szpinakiem I Karczochem, Dip awokado ze szpinakiem i karczochem, oraz Patelnia Szpinak Boczek Karczoch Dip dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Wymieszać składniki aż do wymieszania.
3
Łyżka do 9-calowego quiche dish lub pie plate.
4
Piec 20 min. lub aż lekko zbrązowieje.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia8
Magazyn