Czerwone porzeczki-glazurowane kury Korniszonowe i cebula perłowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Kur Korniszonowych z czerwoną porzeczką i cebuli perłowej. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 894 kalorie, 60g białka, oraz 51 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.9 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz galaretkę porzeczkową, sok z cytryny, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kury Porzeczkowe Glazurowane, Kury z granatu glazurowanego z nadzieniem chlebowym Sosnowo-Orzechowo-porzeczkowym, oraz Szkliwione Kury Kornwalijskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w małym rondlu. Wymieszać 1/4 łyżeczki soli; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Usunąć i wyrzucić podroby i szyje od kur.
Usuń skórę; przyciąć nadmiar tłuszczu. Kury podziel na pół wzdłuż.
Połówki kury, mięsiste boki do góry, ułożyć na patelni pokrytej sprayem do gotowania.
Posypać 1/2 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Piec w temperaturze 425 przez 10 minut.
Wyjąć z piekarnika i szczotkować kury połową mieszanki galaretki. Zmniejsz temperaturę pieca do 40
Piec w temperaturze 400 przez 8 minut.
Wyjąć z piekarnika i szczotkować kury pozostałą połową mieszanki galaretki.
Piec w temperaturze 400 przez 7 minut lub aż termometr zarejestruje 16
Doprowadzić 2 ćwiartki wody do wrzenia w dużym rondlu.
Dodać cebulę na patelnię; gotować 2 protokół.
Cebulę wyjąć łyżką szczelinową.
Odcedzić i spłukać pod zimną bieżącą wodą; spuścić. Szczypta koniec łodygi każdej cebuli; Odrzuć Skórki. Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, cukier, 1 łyżka soku z cytryny, pozostałe 1/4 łyżeczka soli, i pozostałe 1/8 łyżeczka pieprzu do patelni; gotować 12 minut lub aż złoty kolor, często mieszając.