Czerwone buraczane Fusilli z balsamicznym, makiem i miętą
Czerwone buraczane Fusilli z balsamicznym, makiem i miętą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 490 kalorii, 15g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz liście mięty, mak, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Czerwone Buraczane Fusilli Z Balsamicznym, Makiem I Miętą, Truskawkowe ciasto balsamiczne z makiem, oraz Pieczone białe brzoskwinie i makaron buraczany z miodowo-miętowym białym balsamicznym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Za pomocą robota kuchennego zetrzeć buraki i odstawić na bok w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wrzucamy maki do dużego rondla ustawionego na średnim ogniu. Tostuj nasiona około 3 minut, aż będą pachnące, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Kokosowe, Prażone, Opcjonalnie
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Przenieść je do małej miseczki i odstawić na bok. Używając tego samego rondla dodaj 4 łyżki masła i gotuj na średnim ogniu. Gdy zacznie brązowieć, usuń go z ognia i zalej surowymi uderzeniami. Doprawić solą, pieprzem i octem balsamicznym. Tymczasem w dużym garnku z osoloną wodą gotuj makaron aż do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Słonina Wieprzowa
4
Makaron odcedzić, zostawiając około 1 szklanki wody z makaronu. Makaron wymieszać z pozostałymi 2 łyżkami masła, mieszając do rozpuszczenia. Masło utrzeć z tartym serem, makiem i burakami. następnie dodać wodę z makaronu i dobrze wymieszać.