Czerwone buraczane Fusilli z balsamicznym, makiem i miętą

Czerwone buraczane Fusilli z balsamicznym, makiem i miętą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 490 kalorii, 15g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz liście mięty, mak, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Czerwone Buraczane Fusilli Z Balsamicznym, Makiem I Miętą, Truskawkowe ciasto balsamiczne z makiem, oraz Pieczone białe brzoskwinie i makaron buraczany z miodowo-miętowym białym balsamicznym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Za pomocą robota kuchennego zetrzeć buraki i odstawić na bok w dużej misce.
Wrzucamy maki do dużego rondla ustawionego na średnim ogniu. Tostuj nasiona około 3 minut, aż będą pachnące, stale mieszając.
Przenieść je do małej miseczki i odstawić na bok. Używając tego samego rondla dodaj 4 łyżki masła i gotuj na średnim ogniu. Gdy zacznie brązowieć, usuń go z ognia i zalej surowymi uderzeniami. Doprawić solą, pieprzem i octem balsamicznym. Tymczasem w dużym garnku z osoloną wodą gotuj makaron aż do al dente.
Makaron odcedzić, zostawiając około 1 szklanki wody z makaronu. Makaron wymieszać z pozostałymi 2 łyżkami masła, mieszając do rozpuszczenia. Masło utrzeć z tartym serem, makiem i burakami. następnie dodać wodę z makaronu i dobrze wymieszać.
Dodanie masła najpierw zapobiega zbrylaniu się sera. Ciepło z makaronu jest wszystko gotowanie niezbędne do stopienia sera i ugotować buraki.
Dodaj zarezerwowane nasiona maku.
Podawać z odrobiną sera podawanego przy stole.