Zupa truskawkowa III

Zupa truskawkowa III
Zupa truskawkowa III to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Ta zupa ma 64 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka maślanki, cukru granulowanego, truskawek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest idealny do Dzień Matki. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest dobre. Spróbuj Schłodzona Zupa Truskawkowa, Zupa Truskawkowo-Pomarańczowa, oraz Schłodzona Zupa Truskawkowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Truskawki i maślankę umieścić w blenderze lub robocie kuchennym i puree. Słodzić cukrem do smaku, zmiksować i podawać natychmiast lub schłodzić w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
MaślankaMaślanka
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn