Czerwone aksamitne babeczki z puszystym lukrem bezowym

Czerwone aksamitne babeczki z puszystym lukrem bezowym
Czerwone aksamitne babeczki z puszystym lukrem bezowym mogą być właśnie deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 96 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz żelową pastę do farbowania żywności, kakao w proszku, krem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Czerwone Aksamitne Babeczki Z Kremowym Lukrem Waniliowym, Czerwone aksamitne babeczki z lukrem serowym Mascarpone, oraz Słodkie Lekkie Babeczki Angel Food Z Lukrem Bezowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Ułóż puszkę muffin różowymi lub białymi wkładkami do babeczek
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W średniej misce przesiać mąkę, proszek kakaowy i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
W misce stojącego miksera wyposażonego w przystawkę do łopatek, ubij masło i cukier na dużej prędkości, aż będą lekkie i puszyste, około 5 minut. Od czasu do czasu wyłącz mikser i zeskrobuj boki miski gumową szpatułką. Zmniejszyć prędkość do niskiej, dodać jajka, 1 na raz, i mieszać aż włączone po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać barwnik spożywczy i wanilię i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
5
Z mikserem na niskim poziomie, na przemian dodawać mieszankę mąki i śmietanę w 3 dodatkach, zaczynając i kończąc na mące, czekając, aż każdy dodatek zostanie dobrze włączony przed dodaniem następnego. W małej misce, połączyć ocet i soda, a po zatrzymaniu gazowania, dodać do ciasta i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Podziel ciasto równomiernie w puszce, wypełniając każdą wkładkę o 3/4 pełne.
7
Piec, aż babeczki są ustawione i wiosna z powrotem po dotknięciu, 20 do 25 minut. Schłodzić na patelni przez 10 minut, a następnie wyjąć do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
W przypadku lukru bezowego: przynieś kilka centymetrów wody do delikatnego gotowania na wolnym ogniu w rondlu wystarczająco dużym, aby pomieścić stojącą miskę miksera nad wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Ubij białka, cukier, śmietanę z kamienia nazębnego i sól razem w misce, aż się połączą. Ustaw miskę nad gotującą się wodą i stale ubijaj, aż cukier całkowicie się rozpuści i mieszanina będzie gładka i gorąca w dotyku, od 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Przenieść do miksera stojącego wyposażonego w mocowanie trzepaczki i ubijać ze średnią prędkością, aż beza ostygnie i utrzyma miękki szczyt, 4 do 5 minut. Z prędkością na niskim, dodać ekstrakty wanilii i migdałów; zwiększyć prędkość do średniej i kontynuować ubijanie, aż mieszanina będzie błyszcząca i posiada sztywny szczyt, 1 do 2 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
( 23)( 23)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
11
Do dekoracji: za pomocą łyżki lub szpatułki przesuniętej, rozprowadzić około 1/2 szklanki bezy na każdej babeczce i posypać nonpareils. Babeczki najlepiej serwować w dniu, w którym zostały wykonane.
Składniki, których będziesz potrzebować
NonpareilsNonpareils
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
12
Uwaga Cooka: jeśli nie możesz znaleźć żelowego barwnika spożywczego, dodaj krople płynnego barwnika spożywczego, aż do uzyskania pożądanego odcienia czerwieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn