Czereśniowo-Czekoladowo-Kokosowe Bezy
Cherry-Chocolate Coconut bezy może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 41 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 36. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, kakao do pieczenia, cukier dla cukierników i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bezy Czekoladowo-Wiśniowe, Bezy Czekoladowo-Kokosowe, oraz Bezy wiśniowo-orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Białka umieścić w dużej misce; odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut.
Dodaj ekstrakt i sól; ubijaj na średniej prędkości, aż utworzą się miękkie szczyty. Stopniowo dodawać cukier, 1 łyżkę na raz, ubijając wysoko, aż powstaną sztywne, błyszczące szczyty i cukier się rozpuści.
Połączyć cukier cukierniczy z kakao; ubić do mieszaniny białek. Złożyć w kokosie i wiśni.
Kropla przez zaokrąglone łyżki stołowe 2 w. rozłożyć na blachy do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 325° przez 25-28 minut lub do twardego w dotyku. Chłodzić całkowicie na patelniach na stojakach z drutu. Przechowywać w szczelnym pojemniku.