Czereśniowo-Czekoladowo-Kokosowe Bezy

Czereśniowo-Czekoladowo-Kokosowe Bezy
Cherry-Chocolate Coconut bezy może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 41 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 36. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, kakao do pieczenia, cukier dla cukierników i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bezy Czekoladowo-Wiśniowe, Bezy Czekoladowo-Kokosowe, oraz Bezy wiśniowo-orzechowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Białka umieścić w dużej misce; odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj ekstrakt i sól; ubijaj na średniej prędkości, aż utworzą się miękkie szczyty. Stopniowo dodawać cukier, 1 łyżkę na raz, ubijając wysoko, aż powstaną sztywne, błyszczące szczyty i cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Połączyć cukier cukierniczy z kakao; ubić do mieszaniny białek. Złożyć w kokosie i wiśni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
4
Kropla przez zaokrąglone łyżki stołowe 2 w. rozłożyć na blachy do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Piec w temperaturze 325° przez 25-28 minut lub do twardego w dotyku. Chłodzić całkowicie na patelniach na stojakach z drutu. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn