Czekoladowy jedwab Napoleon z wanilią Anglaise i karmelowymi orzechami pekan
Czekolada jedwab Napoleon z Vanillan Anglaise i karmel zanurzone Pekan może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja zawiera 3074 kalorii, 26g białka, oraz 238g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.35 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cukru granulowanego, ekstraktu waniliowego, ciężkiej śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć żółtka jajek, można podążać za tym daniem głównym z Morela Kruszy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Budyń z dyni z pikantnym sosem karmelowo-jabłkowym i kremem z fasoli waniliowej Anglaise, George Caramelin: czekoladowe babeczki cynamonowe z lukrem waniliowym, sosem Bourbon Caramel i kandyzowanymi orzechami pekan, oraz Czekoladowy Karmelowy Francuski Placek Jedwabny.
Kiedy filo ostygnie, wykonaj 4 (3-warstwowe) napoleony, zaczynając od warstwy filo, następnie od warstwy jedwabiu czekoladowego, a następnie od innej Filo i kończąc na warstwie filo. Łyżka niektóre z Vanilla Anglaise na dużym talerzu deserowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
9
Ułożyć Napoleona na wierzchu i udekorować karmelizowanymi orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
10
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F. doprowadzić mleko i śmietanę z 1/2 cukru do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos