Czekoladowy Drobiazg Toffi

Czekoladowy Drobiazg Toffi
Przepis czekoladowy drobiazg toffi może zaspokoić Twoje pragnienie w mniej więcej 1 godzina. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 680 kalorii. Mieszanka ciężkiej śmietany bita, Czekolada, Czekolada pokryte batony toffi, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Sprawdza się jako deser w rozsądnej cenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Czekoladowy Drobiazg Toffi, Jedzenie Jak Miłość: Czekoladowy Toffi Bezowy Drobiazg, oraz Toffi Trifle.

Instrukcje

1
Przygotuj ciasto zgodnie ze wskazówkami opakowania na ciasto 9 na 13 cali. Ochłodzić dokładnie.
2
Nakłuj całą górną część ciasta widelcem.
3
Nalej likier kawowy na ciasto i pozwól mu się namoczyć. Owinąć ciasto plastikiem i przechowywać w lodówce przez co najmniej 3 godziny. Pokrój ciasto na kawałki o grubości 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier KawowyLikier Kawowy
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
4
Wyłożyć dno dużej szklanej miski pojedynczą warstwą ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Na ciasto wlać 1/4 sosu krówkowego, na wierzch 1/4 batonika-bitów, a następnie 1/3 bitej śmietany. Powtórz warstwę jeszcze 2 razy, kończąc sosem krówkowym i kawałkami cukierków. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
Solone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na RynkuSolone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na Rynku
6
Aby zrobić sos: rozpuścić niemiecką czekoladę z masłem w rondlu na bardzo małym ogniu. Wymieszać z cukrem pudrem, na przemian z odparowanym mlekiem i dobrze wymieszać. Stale mieszając, doprowadzić mieszaninę do gotowanego na wolnym ogniu na średnim ogniu. Gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina stanie się gęsta i kremowa, około 8 minut. Wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Niemiecka Słodka CzekoladaNiemiecka Słodka Czekolada
6 Uncji Wiórków Kokosowych6 Uncji Wiórków Kokosowych
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn