Czekoladowy Crunch
Need a dairy free hor d ' oeuvre? Czekoladowy Crunch może być spektakularny przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 167 kalorii. Ten przepis służy 16. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka orzechów pekan, opiekane w piekarniku płatki ryżowe, olej canolan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Ciasto czekoladowe z mleczno-czekoladowym Crunch i sosem karmelowym, Ciasto czekoladowe z orzechami laskowymi z Pralinkami czekoladowy Crunch, oraz Crunch-crunch: tydzień wiosennych sałatek w słoiczkach dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przykryj galaretkę papierem pergaminowym. Pokryć papier pergaminowy sprayem do gotowania.
W dużej misce połącz owies, płatki ryżowe, brązowy cukier, posiekane pekany, sól i zmielony cynamon.
Połącz miód i olej rzepakowy w małym rondlu na małym ogniu; gotować 2 minuty lub do ogrzania.
Dodać wanilię i czekoladę; mieszać trzepaczką do uzyskania gładkiej konsystencji.
Wlać mieszaninę czekolady na mieszaninę owsa. Lekko pokryć dłonie sprayem do gotowania. Delikatnie wymieszać mieszaninę czekolady i mieszaniny owsa do połączenia.
Rozprowadzić mieszaninę owsa na przygotowanej galaretce.
Piec w temperaturze 300 przez 20 minut, mieszając po 10 minutach. Całkowicie ostudzić na patelni; wymieszać z żurawiną.