Czekoladowo-Wiśniowe Kordiały

Czekoladowo-Wiśniowe Kordiały
Czekoladowo-wiśniowe kordiały mogą być tylko napojem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 106 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 427 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 48 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz słodko-gorzką czekoladę, cukier granulowany, płyn ze słoika maraschino cherry i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Czereśniowe kordiały w czekoladzie, Patsy ' s Chocolate Covered Cherry Cordials, oraz Kordiały Wiśniowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wiśnie umieścić w małej misce z likierem. Przykryć i odpocząć przez noc, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Umieść wiśnie na wyłożonej ręcznikiem papierowym patelni do wyschnięcia, stojąc każdą wiśnię w pozycji pionowej. W małym rondlu połącz cukier, wodę, sok wiśniowy i lekki syrop kukurydziany. Gotować na średnim ogniu, mieszając w celu rozpuszczenia cukru. Gdy mieszanina dojdzie do wrzenia, przestań mieszać i nadal gotować, aż mieszanina zarejestruje 116° na termometrze natychmiastowego odczytu, od czasu do czasu szczotkując krawędź patelni wodą, aby rozpuścić kryształy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekki Syrop KukurydzianyLekki Syrop Kukurydziany
Sok WiśniowySok Wiśniowy
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Wlać syrop cukrowy na dużą marmurową płytę lub obramowaną blachę do pieczenia ustawioną na ręczniku i ostudzić, aż ledwo się ogrzeje, o 25 protokół. Używając skrobaka do ławek, zeskrobaj syrop do góry i na siebie. Kontynuuj ten ruch, przesuwając masę zagęszczonego syropu w tę i z powrotem przez patelnię. Syrop zacznie gęstnieć, gdy ostygnie. Użyj szpatułki offsetowej, aby zeskrobać syrop ze skrobaka stołowego. Kontynuuj pracę kremówki, aż mieszanina zacznie się zmieniać z przezroczystego w nieprzezroczysty, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GrEliksir Gr
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Skrobaczka Do CiastaSkrobaczka Do Ciasta
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Kontynuuj pracę mieszaniny w tę iz powrotem przez marmur, aż zacznie się znacznie zagęścić, aż stanie się grubą pastą, o 15 minut więcej.
5
Przenieść kremówkę do małego rondla i ustawić na małym ogniu, mieszając, aż tylko stopiony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
6
Zdjąć z ognia.
7
Blachę do pieczenia wyłożyć papierem do pieczenia i odstawić na bok. Trzymając wiśnię za łodygę, zanurz w kremówce do pokrycia i ustaw na przygotowanej owcy. Remelt kremówki, jeśli zgęstnieje przed wiśni są zakończone są zanurzane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
8
Pozostawić kremówkę do wyschnięcia na wiśnie, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
9
Umieść czekoladę w żaroodpornej misce ustawionej na patelni z ledwo gotującą się wodą. Delikatnie mieszając, podgrzewaj, aż około połowa czekolady rozpuści się.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
10
Wyjąć miskę z ognia i nadal mieszać czekoladę, aż do całkowitego rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
11
Jeden po drugim, zanurzyć kremówkę pokryte wiśnie w czekoladzie, pokrywając całkowicie, a następnie pozwalając nadmiar czekolady kapać z wiśni. Ułóż każdą wiśnię z powrotem na pergaminie wyłożonym arkuszem. Schłodzić co najmniej 48 godzin przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
TrudnośćEkspert
Gotowe W48 hrs
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn