Czekoladowo-Wiśniowe Kordiały

Czekoladowo-Wiśniowe Kordiały
Czekoladowo-wiśniowe kordiały mogą być tylko napojem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 106 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 427 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 48 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz słodko-gorzką czekoladę, cukier granulowany, płyn ze słoika maraschino cherry i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Czereśniowe kordiały w czekoladzie, Patsy ' s Chocolate Covered Cherry Cordials, oraz Kordiały Wiśniowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wiśnie umieścić w małej misce z likierem. Przykryć i odpocząć przez noc, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Umieść wiśnie na wyłożonej ręcznikiem papierowym patelni do wyschnięcia, stojąc każdą wiśnię w pozycji pionowej. W małym rondlu połącz cukier, wodę, sok wiśniowy i lekki syrop kukurydziany. Gotować na średnim ogniu, mieszając w celu rozpuszczenia cukru. Gdy mieszanina dojdzie do wrzenia, przestań mieszać i nadal gotować, aż mieszanina zarejestruje 116° na termometrze natychmiastowego odczytu, od czasu do czasu szczotkując krawędź patelni wodą, aby rozpuścić kryształy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekki Syrop KukurydzianyLekki Syrop Kukurydziany
Sok WiśniowySok Wiśniowy
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Wlać syrop cukrowy na dużą marmurową płytę lub obramowaną blachę do pieczenia ustawioną na ręczniku i ostudzić, aż ledwo się ogrzeje, o 25 protokół. Używając skrobaka do ławek, zeskrobaj syrop do góry i na siebie. Kontynuuj ten ruch, przesuwając masę zagęszczonego syropu w tę i z powrotem przez patelnię. Syrop zacznie gęstnieć, gdy ostygnie. Użyj szpatułki offsetowej, aby zeskrobać syrop ze skrobaka stołowego. Kontynuuj pracę kremówki, aż mieszanina zacznie się zmieniać z przezroczystego w nieprzezroczysty, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GrEliksir Gr
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Skrobaczka Do CiastaSkrobaczka Do Ciasta
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Kontynuuj pracę mieszaniny w tę iz powrotem przez marmur, aż zacznie się znacznie zagęścić, aż stanie się grubą pastą, o 15 minut więcej.
5
Przenieść kremówkę do małego rondla i ustawić na małym ogniu, mieszając, aż tylko stopiony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
6
Zdjąć z ognia.
7
Blachę do pieczenia wyłożyć papierem do pieczenia i odstawić na bok. Trzymając wiśnię za łodygę, zanurz w kremówce do pokrycia i ustaw na przygotowanej owcy. Remelt kremówki, jeśli zgęstnieje przed wiśni są zakończone są zanurzane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
8
Pozostawić kremówkę do wyschnięcia na wiśnie, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
9
Umieść czekoladę w żaroodpornej misce ustawionej na patelni z ledwo gotującą się wodą. Delikatnie mieszając, podgrzewaj, aż około połowa czekolady rozpuści się.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Wyjąć miskę z ognia i nadal mieszać czekoladę, aż do całkowitego rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
11
Jeden po drugim, zanurzyć kremówkę pokryte wiśnie w czekoladzie, pokrywając całkowicie, a następnie pozwalając nadmiar czekolady kapać z wiśni. Ułóż każdą wiśnię z powrotem na pergaminie wyłożonym arkuszem. Schłodzić co najmniej 48 godzin przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W48 hrs
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn