Czekoladowo-Wiśniowe Kordiały

Czekoladowo-Wiśniowe Kordiały
Czekoladowo-wiśniowe kordiały mogą być tylko napojem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 106 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 427 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 48 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz słodko-gorzką czekoladę, cukier granulowany, płyn ze słoika maraschino cherry i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Czereśniowe kordiały w czekoladzie, Patsy ' s Chocolate Covered Cherry Cordials, oraz Kordiały Wiśniowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wiśnie umieścić w małej misce z likierem. Przykryć i odpocząć przez noc, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Umieść wiśnie na wyłożonej ręcznikiem papierowym patelni do wyschnięcia, stojąc każdą wiśnię w pozycji pionowej. W małym rondlu połącz cukier, wodę, sok wiśniowy i lekki syrop kukurydziany. Gotować na średnim ogniu, mieszając w celu rozpuszczenia cukru. Gdy mieszanina dojdzie do wrzenia, przestań mieszać i nadal gotować, aż mieszanina zarejestruje 116° na termometrze natychmiastowego odczytu, od czasu do czasu szczotkując krawędź patelni wodą, aby rozpuścić kryształy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekki Syrop KukurydzianyLekki Syrop Kukurydziany
Sok WiśniowySok Wiśniowy
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Wlać syrop cukrowy na dużą marmurową płytę lub obramowaną blachę do pieczenia ustawioną na ręczniku i ostudzić, aż ledwo się ogrzeje, o 25 protokół. Używając skrobaka do ławek, zeskrobaj syrop do góry i na siebie. Kontynuuj ten ruch, przesuwając masę zagęszczonego syropu w tę i z powrotem przez patelnię. Syrop zacznie gęstnieć, gdy ostygnie. Użyj szpatułki offsetowej, aby zeskrobać syrop ze skrobaka stołowego. Kontynuuj pracę kremówki, aż mieszanina zacznie się zmieniać z przezroczystego w nieprzezroczysty, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GrEliksir Gr
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Skrobaczka Do CiastaSkrobaczka Do Ciasta
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Kontynuuj pracę mieszaniny w tę iz powrotem przez marmur, aż zacznie się znacznie zagęścić, aż stanie się grubą pastą, o 15 minut więcej.
5
Przenieść kremówkę do małego rondla i ustawić na małym ogniu, mieszając, aż tylko stopiony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
6
Zdjąć z ognia.
7
Blachę do pieczenia wyłożyć papierem do pieczenia i odstawić na bok. Trzymając wiśnię za łodygę, zanurz w kremówce do pokrycia i ustaw na przygotowanej owcy. Remelt kremówki, jeśli zgęstnieje przed wiśni są zakończone są zanurzane.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
8
Pozostawić kremówkę do wyschnięcia na wiśnie, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
9
Umieść czekoladę w żaroodpornej misce ustawionej na patelni z ledwo gotującą się wodą. Delikatnie mieszając, podgrzewaj, aż około połowa czekolady rozpuści się.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Wyjąć miskę z ognia i nadal mieszać czekoladę, aż do całkowitego rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Jeden po drugim, zanurzyć kremówkę pokryte wiśnie w czekoladzie, pokrywając całkowicie, a następnie pozwalając nadmiar czekolady kapać z wiśni. Ułóż każdą wiśnię z powrotem na pergaminie wyłożonym arkuszem. Schłodzić co najmniej 48 godzin przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W48 hrs
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn