Czekoladowo-Orzechowe Ciasteczka Jeżowe

Czekoladowo-Orzechowe Ciasteczka Jeżowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc wypróbuj ciasteczka czekoladowo-orzechowe. Jedna porcja zawiera 101 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 16. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 157 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, cukier cukierniczy, posypkę czekoladową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Ezhiki-Ciasteczka Jeżowe, Poważnie Czekoladowe Ciasteczka Z Orzechami Pekan, oraz Ciasteczka Czekoladowo-Orzechowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce, masło śmietankowe i cukier cukierniczy do lekkiego i puszystego. Beat in vanilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Połączyć mąkę, pekan i sól; stopniowo dodawać do śmietany mieszaniny i dobrze wymieszać. Uformuj 1 łyżkę ciasta w kulkę; uszczypnij ciasto, aby utworzyć twarz. Powtarzam.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Miejsce 2 w. osobno na wysmarowanej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Piec w temperaturze 325° przez 12-15 minut lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Odstawić na 5 minut przed wyjęciem do stojaka z drutu w celu całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
6
W kuchence mikrofalowej roztopić czekoladę; mieszać aż będzie gładka. Trzymając jeż ciasteczko za nos, łyżka czekolady na plecach (pozostaw twarz odkrytą). Pozwól, aby nadmiar kapał.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
7
Umieścić na woskowanym papierze; natychmiast pokryć mokrą czekoladę posypką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Brązowy Lukier DekoracyjnyBrązowy Lukier Dekoracyjny
8
Wykałaczką zanurzoną w czekoladzie zrób dwoje oczu i kropkę na nosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
9
Odstawić do Ustawienia. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn