Czekoladowo-Orzechowe Ciasteczka Jeżowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc wypróbuj ciasteczka czekoladowo-orzechowe. Jedna porcja zawiera 101 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 16. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 157 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, cukier cukierniczy, posypkę czekoladową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Ezhiki-Ciasteczka Jeżowe, Poważnie Czekoladowe Ciasteczka Z Orzechami Pekan, oraz Ciasteczka Czekoladowo-Orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, masło śmietankowe i cukier cukierniczy do lekkiego i puszystego. Beat in vanilla.
Połączyć mąkę, pekan i sól; stopniowo dodawać do śmietany mieszaniny i dobrze wymieszać. Uformuj 1 łyżkę ciasta w kulkę; uszczypnij ciasto, aby utworzyć twarz. Powtarzam.
Miejsce 2 w. osobno na wysmarowanej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 325° przez 12-15 minut lub do lekko rumiane.
Odstawić na 5 minut przed wyjęciem do stojaka z drutu w celu całkowitego ostygnięcia.
W kuchence mikrofalowej roztopić czekoladę; mieszać aż będzie gładka. Trzymając jeż ciasteczko za nos, łyżka czekolady na plecach (pozostaw twarz odkrytą). Pozwól, aby nadmiar kapał.
Umieścić na woskowanym papierze; natychmiast pokryć mokrą czekoladę posypką.
Wykałaczką zanurzoną w czekoladzie zrób dwoje oczu i kropkę na nosie.
Odstawić do Ustawienia. Przechowywać w szczelnym pojemniku.