Czekoladowe Zakręcone Twisty
Przyprawione czekoladą Twisty mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 126 kalorii. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś jajko, skrystalizowany korzeń imbiru, półsłodką czekoladę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Chocolate-Diped Spiced Pumpkin Madeleines, Czekoladowe Daktyle Nadziewane Przyprawionymi Orzechami, oraz Przyprawione Skręty Z Boczku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozmrozić arkusz ciasta w temperaturze pokojowej przez 40 minut lub aż będzie łatwy w obsłudze.
Rozgrzać piekarnik do 350 stopni F. lekko nasmarować lub linii 2 blachy do pieczenia z pergaminem. Jajko i wodę wymieszać widelcem w małej misce.
Umieść cukier i krystalizowany imbir w misce robota kuchennego wyposażonego w metalowe ostrze. Przykryć i przetworzyć, aż imbir zostanie drobno posiekany. Rezerwa 2 łyżki mieszanki cukru.
Posypać połowę pozostałej mieszaniny cukru na powierzchni roboczej. Rozłóż arkusz ciasta na cukrze.
Pozostałą masę cukrową posypać ciastem.
Zwiń arkusz na 14-calowy kwadrat. Złóż ciasto na pół, tworząc prostokąt 14x7 cali.
Ciasto pokroić w poprzek na 24 paski. Przekręć paski i umieść 2 cale od siebie na przygotowanych arkuszach, naciskając końce.
Skręty posmarować mieszanką jajeczną. Przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Piec przez 20 minut lub do złotego koloru.
Usuń skręty z blachy do pieczenia na stojaku z drutu do ostygnięcia.
Umieść czekoladę w misce do mikrofalówki. Kuchenka mikrofalowa na wysoki przez 1 minutę, mieszając, aż czekolada topi. Połowę każdego skrętu zanurz w roztopionej czekoladzie i umieść na woskowanej patelni wyłożonej papierem.
Posypać zarezerwowaną mieszaniną cukru. Przechowywać w lodówce przez 10 minut, aż czekolada twardnieje. Przechowuj skręty w szczelnym pojemniku z woskowanym papierem między warstwami, aż będą gotowe do podania.