Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać BAKER czekolady wakacje Kora spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 154 kalorie, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 20. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz żurawinę, półsłodką czekoladę Piekarską, morele i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj BAKER ' s one BOWL Rocky Road Chocolate Kora, Wakacyjna Kora Czekoladowa, oraz Biała Czekolada Wakacje Kora dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Czekoladki mikrofalowe w oddzielnych średnich miseczkach mikrofalowych zgodnie z zaleceniami na opakowaniach. Wymieszać połowę każdego z orzechów, żurawiny i moreli do czekolady w każdej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)