Czekoladowe Smoothes Z Orzechami Laskowymi

Czekoladowe Smoothes Z Orzechami Laskowymi
Czekoladowo-orzechowe Smooches to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 50. Jedna porcja zawiera 146 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać orzechy laskowe, soda oczyszczona, ciężki krem, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 13%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Smoothes Czekoladowo-Orzechowe, Smoothes Czekoladowo-Orzechowe: Baci D ' Alassio, oraz Bezy orzechowe z orzechowym sosem pralinowo-czekoladowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia i dodać sodę oczyszczoną. Wrzucić orzechy laskowe, doprowadzić do wrzenia i blanszować 10 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Kotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości SmażoneKotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości Smażone
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Orzechy laskowe odsączyć w durszlaku, a następnie rozprowadzić na blasze w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości SmażoneKotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości Smażone
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
4
Umieścić w piekarniku i piec 8 do 10 minut, aż jasnobrązowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Wyjąć z piekarnika, położyć ręcznik kuchenny na patelni i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Zetrzyj orzeszki laskowe między dłońmi; skórki powinny się ześlizgnąć. Odstawić 50 całych orzechów laskowych. Resztę zmielić bardzo dobrze w robocie kuchennym wyposażonym w metalowe ostrze i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości SmażoneKotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości Smażone
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
7
Cukier i śmietanę umieścić w średnim garnku i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8
Dodaj posiekaną czekoladę, odstaw na 2 minuty, a następnie ubijaj, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
9
Ubij masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
10
Wlać ganache do miski miksera elektrycznego i pozostawić do ostygnięcia, aż zestaw. Dopasuj maszynę za pomocą wiosła i ubijaj ustawiony ganache na średniej prędkości, aż napowietrzony i puszysty, około 2 minut. Ubij w zarezerwowanych zmielonych orzechach laskowych i likieru, jeśli używasz. Beat dobrze dokładnie połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Laskowych (około3/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Laskowych (około
(z Kartonu)(z Kartonu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Załaduj mieszaninę do worka na ciasto wyposażonego w gładką końcówkę o średnicy 1/2 cala. Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem lub papierem woskowanym. Wyjmij kulki 1/2 cala. Na górze każdej kulki, naciśnij w jednym z zastrzeżonych całych tosty orzechów laskowych, aż jest w połowie Zakopane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości SmażoneKotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości Smażone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
12
Umieść patelnię w lodówce, aby całkowicie schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
13
Aby pokryć, umieść hartowaną czekoladę w średniej misce. Linia 2 blachy do pieczenia pergaminem lub papierem woskowanym. Kup sobie dwa widelce.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
14
Umieść jedną kulkę nakrętką na zębach jednego widelca, nakrętkę. Opuść widelec do roztopionej czekolady, całkowicie pokrywając. Podnieś widelec do góry, Wstrzymaj 3 sekundy, aby nadmiar czekolady kapał, a następnie uruchom dno widelca wzdłuż górnej części miski, aby usunąć nadmiar czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
15
Umieść widelec na papierowej patelni i użyj drugiego widelca, aby odepchnąć cukierka podczas wycofywania pierwszego widelca (jest to łatwiejsze niż się wydaje). Trzymaj orzecha w górze przez cały czas. Powtórz z pozostałymi centrami. Jeśli jest ciepło, umieść gotowe cukierki w lodówce, aby ustawić; w przeciwnym razie ustawią się w chłodnej temperaturze pokojowej (65 stopni).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
16
Oba te cukierki zrobić wspaniałe prezenty świąteczne zapakowane w małe pudełka lub kosze. Są zaangażowane, ale można je łatwo wykonać w dużych partiach. Jeden dzień pracy może przynieść wiele prezentów. Możesz zrobić podwójną z potrójnej partii ganache truflowego i podzielić go, pokonując różne smaki na różne części.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje50
Ocena Zdrowia1
Magazyn