Czekoladowe Smoothes Z Orzechami Laskowymi

Czekoladowe Smoothes Z Orzechami Laskowymi
Czekoladowo-orzechowe Smooches to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 50. Jedna porcja zawiera 146 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać orzechy laskowe, soda oczyszczona, ciężki krem, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 13%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Smoothes Czekoladowo-Orzechowe, Smoothes Czekoladowo-Orzechowe: Baci D ' Alassio, oraz Bezy orzechowe z orzechowym sosem pralinowo-czekoladowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia i dodać sodę oczyszczoną. Wrzucić orzechy laskowe, doprowadzić do wrzenia i blanszować 10 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Orzechy laskowe odsączyć w durszlaku, a następnie rozprowadzić na blasze w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
4
Umieścić w piekarniku i piec 8 do 10 minut, aż jasnobrązowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Wyjąć z piekarnika, położyć ręcznik kuchenny na patelni i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Zetrzyj orzeszki laskowe między dłońmi; skórki powinny się ześlizgnąć. Odstawić 50 całych orzechów laskowych. Resztę zmielić bardzo dobrze w robocie kuchennym wyposażonym w metalowe ostrze i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
7
Cukier i śmietanę umieścić w średnim garnku i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
8
Dodaj posiekaną czekoladę, odstaw na 2 minuty, a następnie ubijaj, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
9
Ubij masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
10
Wlać ganache do miski miksera elektrycznego i pozostawić do ostygnięcia, aż zestaw. Dopasuj maszynę za pomocą wiosła i ubijaj ustawiony ganache na średniej prędkości, aż napowietrzony i puszysty, około 2 minut. Ubij w zarezerwowanych zmielonych orzechach laskowych i likieru, jeśli używasz. Beat dobrze dokładnie połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Laskowych (około3/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Laskowych (około
(z Kartonu)(z Kartonu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
11
Załaduj mieszaninę do worka na ciasto wyposażonego w gładką końcówkę o średnicy 1/2 cala. Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem lub papierem woskowanym. Wyjmij kulki 1/2 cala. Na górze każdej kulki, naciśnij w jednym z zastrzeżonych całych tosty orzechów laskowych, aż jest w połowie Zakopane.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
12
Umieść patelnię w lodówce, aby całkowicie schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
13
Aby pokryć, umieść hartowaną czekoladę w średniej misce. Linia 2 blachy do pieczenia pergaminem lub papierem woskowanym. Kup sobie dwa widelce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
14
Umieść jedną kulkę nakrętką na zębach jednego widelca, nakrętkę. Opuść widelec do roztopionej czekolady, całkowicie pokrywając. Podnieś widelec do góry, Wstrzymaj 3 sekundy, aby nadmiar czekolady kapał, a następnie uruchom dno widelca wzdłuż górnej części miski, aby usunąć nadmiar czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
15
Umieść widelec na papierowej patelni i użyj drugiego widelca, aby odepchnąć cukierka podczas wycofywania pierwszego widelca (jest to łatwiejsze niż się wydaje). Trzymaj orzecha w górze przez cały czas. Powtórz z pozostałymi centrami. Jeśli jest ciepło, umieść gotowe cukierki w lodówce, aby ustawić; w przeciwnym razie ustawią się w chłodnej temperaturze pokojowej (65 stopni).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
16
Oba te cukierki zrobić wspaniałe prezenty świąteczne zapakowane w małe pudełka lub kosze. Są zaangażowane, ale można je łatwo wykonać w dużych partiach. Jeden dzień pracy może przynieść wiele prezentów. Możesz zrobić podwójną z potrójnej partii ganache truflowego i podzielić go, pokonując różne smaki na różne części.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje50
Ocena Zdrowia1
Magazyn