Czekoladowe Rogi Orzechów Laskowych
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać czekoladowe orzechów laskowych rogi spróbować. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 9 porcji z 714 kalorii, 12g białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka masła, grubo zmielone orzechy laskowe, półsłodkie chipsy czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest solidne. Spróbuj Czekoladowe Rogi Orzechów Laskowych, Zupa Z Soczewicy Four Corners, oraz Bezy orzechowe z orzechowym sosem pralinowo-czekoladowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj łyżką cukier puder, masło, wanilię i jajko. Wymieszać z mąką i solą. Podziel ciasto na pół. Kakao wymieszać z połową ciasta; zmielone orzechy laskowe wymieszać z drugą połową ciasta.
Zwiń połowę każdego ciasta na woskowanym papierze w prostokąt o wymiarach 11x7 cali.
Ciasto z orzechów laskowych ułożyć na cieście kakaowym; odkleić papier woskowany.
Zwijaj ciasta razem do grubości 3/16 cala.
Zwiń prostokąt ciasno, zaczynając od 11-calowego boku, używając woskowanego papieru, aby pomóc w podnoszeniu. Szczypta krawędzi ciasta w rolce do uszczelnienia. Owinąć i przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny, aż firma. Powtórz z pozostałym ciastem.
Piekarnik rozgrzać do 375ºF.
Rolki pokroić w plastry o grubości 1/4 cala.
Każdy kawałek pokroić na cztery części.
Umieść kawałki o 1 cal od siebie na nieprzetworzonym arkuszu cookie.
Piec 5 do 6 minut lub do zestawu. Natychmiast usuń z arkusza cookie do stojaka z drutu. Całkowicie fajne.
Zakrzywioną krawędź każdego ciastka zanurz w roztopionej czekoladzie, a następnie zanurz w posiekanych orzechach laskowych.
Umieścić na woskowanym papierze, aż czekolada będzie jędrna. Przechowywać szczelnie przykryty lub zamrozić.