Czekoladowe Cukierki Kokosowe
Czekoladowe Cukierki Kokosowe trwają około 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 177 kalorii, 2 g białka i 11 g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis zawiera 30 porcji i kosztuje 26 centów za porcję. Mieszanka migdałów, kokosa, cukru pudru i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. Świetnie sprawdza się jako niedrogi hor d'oeuvre. Jest to dostarczane przez Taste of Home. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 15% wyniku, co jest raczej złym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Cukierki czekoladowo-kokosowe, Cukierki kokosowe i Cukierki kokosowo-migdałowe.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj cukier cukierniczy, kokos, migdały i mleko. Uformuj w 1-calowy. kulki. Przechowywać w lodówce do twardości, około 20 minut.
W kuchence mikrofalowej rozpuść półsłodkie chipsy i smaż na wysokich obrotach przez około 1 minutę; zamieszać. Podgrzewaj w kuchence mikrofalowej w dodatkowych odstępach 10–20 sekund, mieszając, aż masa będzie gładka.
Zanurz kulki w czekoladzie; pozwolić, aby nadmiar spłynął. Pokryj lub udekoruj wybranymi składnikami.
Umieścić na woskowanym papierze; odstawić, aż zastygnie. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti można łączyć z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Medici Ermete Koncert Lambrusco Reggiano]()
Medici Ermete Koncert Lambrusco Reggiano
Intensywnie rubinowa czerwień z przyjemnymi aromatami, które są trwałe i owocowe. Wytrawne, ale jednocześnie owocowe. Na podniebieniu miękkie i świeże.