Czekoladowe ciasto s ' Amore

Czekoladowe ciasto s ' Amore
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać czekolady s ' more Pie spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 586 kalorii. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, syrop kukurydziany, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, KK ' S Chocolate Chip Cookie Pie, oraz Ciasto Czekoladowe Z Ciasteczkami.

Instrukcje

1
Dodać graham cracker crumb crust i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy GrahamKrakersy Graham
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
2
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. Umieść czekoladę w dużej misce. Doprowadzić śmietanę tylko do wrzenia w 1-do 1 1/2-quart ciężki rondel, a następnie wlać gorącą śmietanę na czekoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PiekarnikPiekarnik
3
Odstawić na 1 minutę, następnie delikatnie ubijać, aż czekolada stopi się i mieszanina będzie gładka. Delikatnie ubić jajko i szczyptę soli, aż do połączenia i wlać do crumb crust graham cracker (skorupa będzie około połowy pełna).
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy GrahamKrakersy Graham
CzekoladaCzekolada
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Przykryć krawędź ciasta tarczą lub folią i piec do miękkiego ułożenia nadzienia i lekko drży w środku po delikatnym wstrząśnięciu, około 25 minut. Schłodzić ciasto do temperatury pokojowej na stojaku (nadzienie będzie twarde, gdy ostygnie), około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
1
Posypać żelatynę nad 1/4 szklanki zimnej wody w dużej głębokiej żaroodpornej misce i odstawić, aż zmiękną, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wymieszać cukier, syrop kukurydziany, szczyptę soli i pozostałą 1/4 szklanki wody w oczyszczonym 1-do 1 1/4-quart ciężki rondel. Doprowadzić do wrzenia na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści, a następnie gotować, aż termometr zarejestruje 127°, około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Rozpocznij ubijanie mieszaniny wody i żelatyny za pomocą miksera elektrycznego ze średnią prędkością, a następnie ostrożnie wlej gorący syrop w wolnym strumieniu, ubijając (unikaj ubijaczy i boku miski). Po dodaniu całego syropu zwiększ prędkość do wysokiej i kontynuuj ubijanie, aż mieszanina zostanie potrojona objętościowo i bardzo gruba, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
SyropSyrop
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodać wanilię i ubić aż do połączenia, a następnie natychmiast łyżką polewa na środku nadzienia ciasto; będzie powoli rozprzestrzeniać się na pokrycie wierzchu ciasta. Schłodzić, odsłonić, 1 godzinę, następnie przykryć luźno lekko naoliwioną folią (naoliwioną stroną w dół)i schłodzić jeszcze 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
WaniliaWanilia
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
1
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
2
Ciasto przełożyć na blachę do pieczenia. Okładka krawędzi pie z pie tarczy lub folii i broil 3 do 4 cali od ciepła, obracanie pie w razie potrzeby, aż polewa Prawoślazu jest złoty kolor, o 3 protokół. Fajne ciasto na stojaku 10 minut. Pokrój ciasto dużym ciężkim nożem zanurzonym w gorącej wodzie, a następnie osusz ręcznikiem przed krojeniem każdego plasterka.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
NóżNóż
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn