Czekoladowe ciasteczka z posypką
Ten bezmleczny przepis służy 24 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 92 kalorie, 0g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać o smaku czekoladowym powłoki cukierków, skorupy ciasto, dekory dekory wielobarwne posypki cukierków, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Czekoladowe Ciasteczka Z Wróżbą, Czekoladowe Ciasteczka Z Wróżbą, oraz Ciasteczka Z Posypką Czekoladową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. lekko spryskaj 24 regularne kubki muffin sprayem do gotowania.
Wyjmij skórki z ciasta z torebek; rozwiń na powierzchni roboczej. Używając 2 1/2 - do 3-calowego okrągłego foremki do ciastek, Wytnij 12 rund z każdej skórki. Złóż każdą rundę na pół, delikatnie ściskając środek, aby uszczelnić. Naciśnij kciuki z każdej strony i połącz, tworząc kształt ciastka z wróżbą.
Miejsce w kubeczkach na muffinki.
Piec 10 do 15 minut lub do lekko złoty.
Wyjąć z kubków muffin do stojaków chłodzących; całkowicie ostudzić.
Stopić powłoki cukierków zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Umieścić posypki cukierków w małej misce. Połowę każdego ciastka z wróżbą zanurz w roztopionej powłoce, a następnie natychmiast zanurz w posypce.
Umieścić na arkuszu papieru woskowanego lub gotowania pergaminu; odstawić aż zestaw.