Czekoladowe ciasteczka z lukrem z masła orzechowego

Czekoladowe ciasteczka z lukrem z masła orzechowego
Przepis czekoladowe Brownies z lukier masło orzechowe może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 36 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać cukier puder, kremowe masło orzechowe, półsłodka czekolada, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Czekoladowe ciasteczka z bitym lukrem z masła orzechowego, Daktylowe Brownie z cukinii z polewą czekoladowo-orzechową, oraz Football fumble Nutter Brownie Bites (Peanut Butter Brownies with Marshmallow Butter Cream Frosting) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia 13x9x2-calowa patelnia do pieczenia z folią aluminiową, pozostawiając 2-calowy zwis po obu krótkich stronach. Spryskaj folię sprayem zapobiegającym przywieraniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz zarówno czekoladki, jak i masło w ciężkim małym rondlu. Mieszaj na małym ogniu, aż stopi się i będzie gładka. Chłodny do ledwo letniego. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić cukier, jajka i ekstrakt wanilii w dużej misce na dużej prędkości, aż mieszanina zgęstnieje i jest bladożółty, o 5 protokół. Zmniejsz prędkość miksera do niskiej; ubić mąkę i sól, a następnie roztopioną mieszaninę czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Przenieść mieszaninę do przygotowanej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Pieczemy ciasteczka, aż tester włożony do środka wyjdzie z wilgotnymi okruchami nadal dołączonymi, o 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Przenieś patelnię do pieczenia na stojak; ostudzić 15 minut. Naciśnij delikatnie na krawędziach brownies do poziomu z centrum. Całkowicie schłodzić na patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1
Połączyć masło orzechowe i masło w średniej misce. Za pomocą miksera elektrycznego, beat aż gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać cukier puder i ekstrakt z wanilii i ubić, aż dobrze wymieszane i gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Cukier PuderCukier Puder
3
Na patelni równomiernie rozprowadzić lukier na ciastkach. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę. Używając folii jako pomocy, wyciągnij ciasteczka z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
4
Pokroić w kwadraty. (Można przygotować 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.
5
Odstawić do temperatury pokojowej na 30 minut przed podaniem.)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn